Badesøen

Badesøen

Friluftsbadet Badesøen er lukket for i år. Vi ses igen i 2015!

Her kan hele familien nyde sommeren, her er alt, hvad hjertet kan begære.

Som noget nyt holder vi længe åbent hver onsdag i sæsonen, hvor vi også stiller udstyr til rådighed for dem, der gerne vil grille. Læs mere her.

Se netvideoen om Badesøen

Oversigtskort

Her finder du os

Hele området er på 5.000 m2 og indeholder beach-volleybane, strand-boldbane, street-basketbane, børneområde, caféområde, minigolfbane, sauna, liggestole, omklædningsfaciliteter og inddelte græsområder. Området omkring bassinerne er flisebelagt, mens det øvrige område fortrinsvis er græsplæne. Af hensyn til de badendes sikkerhed må der ikke medbringes glas og glasemballage på området. På rigtigt varme sommerdage kan besøgstallet i løbet af en dag komme op på hele 3.000 gæster.    

Badedyret er godt besøgt

Prøve3

Børn til og med 9 år har kun adgang til friluftsbadet i følge med en voksen (min. 16 år).

Friluftsbadet Badesøen er fremover røgfrit område – dog med rygezone på et begrænset græsareal. Rygeforbuddet er i tråd med den sundhedscertificering, som Albertslund Idrætsanlæg er gennemgået i løbet af de sidste år. Børn, voksne og personale undgår på den måde passiv rygning, og personalet slipper hver dag for at samle hundredevis af cigaretskodder op, spredt over det store område. 

Friluftsbadet Badesøen

Skallerne 14

2620  Albertslund

Tlf. 43 68 72 88

Kalender

Tilmelding

Her kan du tilmelde dig     undervisningshold m.m.

Albertslund Idrætsanlæg

(Administrationen)
Skallerne 14
2620 Albertslund

Tlf. 43 68 72 80

idraet@albertslund.dk