Fitnesscenter

I vores fitnesscenter kan du styrke eller genoptræne alle kroppens muskelgrupper, vores maskiner er nye og moderne.

Brug svømning som en naturlig del af din træning. Alle billetter og kort til fitnesscentret gælder også i svømmehallen.

I fitnesscentret er adgang for personer over 15 år.

Billetter og kort     Åbningstider

                                                                                                                                       

Træning

Der er mulighed for at bestille en prøvetime med kompetent instruktion. Derudover er der mulighed for at få lagt en helt personlig træningsplan med individuelle øvelser, der kun er tilpasset dig og dine behov.

Styrketræning

Hos os kan du styrketræne alle muskelgrupper med både frivægte og maskiner, som kan indstilles præcis til dig, hvilket sikrer en effektiv og sikker træning. Hvis du styrketræner en eller to gange om ugen, får du en bedre holdning og muskler, knogler samt led bliver stærkere.

Kredsløbstræning

I vores kredsløbsafdeling har vi stepmaskiner, cross trainer, romaskiner, løbebånd, cykler og top-trainer (kredsløbstræning for overkroppen). Pulsmålere er til fri afbenyttelse. Derudover kan du få målt dit kondital og fedtprocent.

Du forbrænder mange kalorier ved kredsløbs-/konditionstræning, samtidig med at du styrker hjerte, lunger og blodkar. Du frigiver en masse endorfiner (kroppens eget smertelindrende stof), hvilket giver velvære. Sammen med en afbalanceret kost er konditionstræning utrolig effektiv i forbindelse med vægttab.

Vore uddannede instruktører kan råde og vejlede dig. Fitnesscentrets mål er, at alle, uanset alder, køn, trænet eller utrænet, skal føle sig velkomne. Vi bestræber os på, at give dig kyndige råd og vejledning, så du får størst muligt udbytte af din træning.

Se også cirkeltræning og prøvetime

Personlig træning og kostvejledning

Vil du de overflødige kilo til livs, om det drejer sig om 5, 10, 20 eller flere? Kunne det være fedt med større muskler og et flot vaskebræt? Drømmer du om at løbe dit første maraton, eller forbedre dine løbetider? Driller de sidste graviditetskilo? Ønsker du forbedret livskvalitet med en stærk krop, som er i stand til at klare hverdagens udfordringer? ........eller noget helt andet? Så tilbyder vi nu både kostvejledning og personlig træning. Vi tager udgangspunkt i DIG og hjælper dig med at nå DINE mål!

Som noget nyt tilbyder Albertslund Svøm & Fitness kostvejledning og personlig træning.

Kostvejledning

Til dig som ønsker hjælp til den rigtige sammensætning af kosten. Vi kan hjælpe både i forbindelse med vægttab, vægtøgning, energisammensætning og andet.

Personlig træning

Til dig der skal i gang med at træne eller som gerne vil målrette din eksisterende træning.

Kombination af kost og personlig træning

Det er muligt at købe et forløb, der både indeholder kostvejledning og personlig træning. Ved en indsats på begge områder vil du optimere dine muligheder for at nå dine mål hurtigere. Derudover er der mange penge at spare.


Ved køb af et forløb, kan der tilkøbes ekstra kostvejledning eller personlig træning.

Pris for 30 min. 120 kr.
Pris for 60 min. 220 kr.

Ønsker du ikke et forløb, men kun enkelte møder med en kostvejleder eller en personlig træner, er det muligt at købe enkelte timer.

Pris pr. time 300 kr.

For yderligere information samt booking af tider, ring 43 68 72 82 eller send en mail på idraet@albertslund.dk.

Puls og Styrke

Effektiv, sjov, varieret, funktionel træning for alle uanset køn og form. Træningen er inspireret af CrossFit, CrossGym, cirkeltræning og andre funktionelle træningsformer. Vi kommer til at arbejde med kondition, styrke og hurtighed, samt smidighed, koordination og balance.

Træningsformen bygges op som meget intensive, varierende og korte træningspas. Det hele foregår til musik, der lægger op til intensitet. Sved og ømhed garanteres!

Ved regelmæssig træning får du:

  • God kondition
  • Større styrke
  • En krop med et atletisk udtryk
  • og Ikke mindst en styrke og udholdenhed, du kan bruge i dagligdagen!

Efter træningen er du velkommen til at benytte vores sauna, IR-kabine og svømmehallen i den offentlige åbningstid.

Træningstider

Træningen foregår på onsdage kl. 17.30 til 18.30.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe.

Cross training

Spinning

Kom i form i en fart! Spinning er for den, som enten gerne vil tabe sig i vægt, eller den der gerne vil i bedre form. Sidegevinsten er samtidig, at det hjælper mod livsstilssygdomme.

Du vil gennem timen få pulsen op og det til gode musiske rytmer. Der er ingen forventninger til din nuværende form, da netop spinning tilpasses den enkelte deltager.
Det anbefales at medbringe en svedtransporterende t-shirt, cykelbukser, cykelsko samt en drikkedunk med vand. Almindelige løbesko kan dog også anvendes.
Man melder sig for en gang ad gangen til spinning.

Spinning

Inkluderet for All Inclusive-kunder. Gyldigt All Inclusive-kort skal fremvises på dagen. Andre kunder betaler pr. gang i Informationen.

Mandag kl. 17.30-18.15
Tirsdag kl. 17.30-18.15

Torsdag kl. 17.30-18.15
Søndag kl. 10.00-11.00

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe.

Spinning 14 Crop 

Cirkeltræning

Cirkeltræning er en klassisk træningsform, som med god ret nyder en fornyet popularitet. Træningen finder sted i fitnesscentrets afdeling for kredsløbsmaskiner, og går ud på at kombinere konditions- og styrkeøvelser i 1 minut ad gangen.

Hvis du ikke før har prøvet dine kræfter af i et fitnesscenter, er det vigtigt, at du først gennemgår en prøvetime, hvor vi bl.a. gennemgår træningsudstyrets funktionalitet, og du får hjælp til at sammensætte et træningsprogram.

Hvordan foregår det?

Deltagerne er hele tiden i aktivitet, bortset fra de 30 sek., det tager at skifte station. Typisk gennemføres 20 stationer i 2 omgange med 5 minutters pause imellem. Øvelserne består af bl.a. cykling, løb/gang, roning samt kredsløbsbelastende styrkeøvelser i maskiner. Der udføres også mave- og lændeøvelser på gulv eller pilatesbold. Op til 20 deltagere kan deltage ad gangen.

Fordele

I den time det varer, kan du opnå betydelig effekt på både styrke og kondition. Alle muskelgrupper bearbejdes, og ikke mindst kredsløbet aktiveres. Du bliver pacet af musikken, instruktøren og de andre deltagere, men du kan stadig selv bestemme tempoet. Det kan blive ekstremt hårdt, men du kan også køre let igennem, hvis bare du har behov for allround fitnesstræning og godt kan lide holdstemningen.

For nogle er det også en hjælp, at træningen er struktureret, så du er sikker på at belaste kroppen sikkert og hensigtsmæssigt.

Cirkeltræning er et glimrende suplement til din øvrige træning, hvis dit formål primært er vægttab, men du ofte mangler motivation.

Tider

Mandag

Onsdag Lørdag
10.00-11.00   08.15-09.15
19.00-20.00 19.00-20.00  

 

Prøvetime

Hvis ikke du har prøvet dine kræfter af i et fitnesscenter før, hjælper vi dig meget gerne i gang.

I en prøvetime viser instruktøren dig det udstyr, som vil være fornuftigt at starte med, og hjælper dig med et træningsprogram. Programmet bliver sammensat sådan, at du både får trænet dit kredsløb og styrket dine muskler. Der bliver selvfølgelig taget højde for, hvis du har skader, eller du blot har lyst til at koncentrere dig om et bestemt område.

Vi lægger i vores instruktion og indretning af fitnesscentret vægt på, at almindelige motionister skal føle sig velkomne og få stort udbytte af deres indsats. Så gør det selvfølgelig ikke noget, at man har det sjovt og hyggeligt imens! Der er stadig mulighed for at få råd og vejledning, også selv om du er rutineret og gerne vil målrette din træning. Fremover vil du af vore instruktører kunne få al den hjælp, du har brug for til at komme videre med træningen.

En prøvetime varer ca. 45 minutter. Der skal bestilles tid i forvejen. Vær opmærksom på, at betaling sker i forbindelse med bestillingen.

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at ringe.

DSC00013 Enhanced

BodyAge

Kom og få et billede af, hvordan din krops sammensætning er.

Albertslund Svøm & Fitness har anskaffet en vægt, som kan lave målinger af din krops sammensætning af bl.a. fedt og muskler samt din biologiske alder, BodyAge, som ikke nødvendigvis er den alder, der fremgår af dåbsattesten. Det tager ca. 10-15 minutter at blive målt og vejet og er en rigtigt god måde at få et overblik over din krops tilstand. Måske skal du i gang med at træne og vil gerne have en måling, så du har et udgangspunkt for din træning.

Vi måler:

  • Fedt procent
  • Kroppens alder (metabolic age)
  • Muskelmasse
  • Knoglemasse
  • Væske i kroppen

Bemærk, at det er bedst at få foretaget din måling inden en træning, da resultatet bliver mere præcist.

Pris

Prisen er kr. 50,-

Henvend dig til instruktøren i fitnesscentret.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe.

DSC02441 Crop