Kostvejledning

Til dig som ønsker hjælp til den rigtige sammensætning af kosten. Vi kan hjælpe både i forbindelse med vægttab, vægtøgning, energisammensætning og andet.

Ved første samtale foretages en kostanamnese, hvor der spørges ind til dine nuværende kostvaner. Det er vigtigt, at du ved første møde medbringer tre dages kostregistrering, to hverdage og en weekend dag. Det er på baggrund af disse oplysninger, vi udarbejder din personlige kostplan. Kostplanen udarbejdes i et program kaldet "MadlogVita". I programmet beregner vi dine specifikke behov, så kostplanen er skræddersyet til dig.

Vores kostplaner tager udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens anbefalinger, dog skal der være plads til dine ønsker og behov, hvad enten det er lakridsen i bilen eller et glas rødvin til maden. Der er rig mulighed for at få kostplanen justeret undervejs, og nyopståede spørgsmål besvares i de opfølgende samtaler.

Vores kostvejledere er uddannet professionsbachelorer i ernæring og sundhed med speciale i ernæring og fysisk aktivitet.

Forløbet indeholder følgende:

  • Indledende samtale af en times varighed
  • Udarbejdelse og udlevering af personlig kostplan. 30 min. til udlevering og gennemgang af kostplanen
  • 3 opfølgende samtaler á 30 min. Samtalerne skal afvikles inden for 3 måneder
  • Måling af BodyAge, fedtprocent mv. ved hvert møde med kostvejlederen

Prisen for forløbet er: 1140 kr.

Der er mulighed for tilkøb af opfølgende kost samtaler , mens forløbet er i gang.

30 min. kostvejledning: 120 kr.

For yderligere information samt booking af tider, ring 43 68 72 82 eller send en mail på idraet@albertslund.dk.