Træning

Der er mulighed for at bestille en prøvetime med kompetent instruktion. Derudover er der mulighed for at få lagt en helt personlig træningsplan med individuelle øvelser, der kun er tilpasset dig og dine behov.

Styrketræning

Hos os kan du styrketræne alle muskelgrupper med både frivægte og maskiner, som kan indstilles præcis til dig, hvilket sikrer en effektiv og sikker træning. Hvis du styrketræner en eller to gange om ugen, får du en bedre holdning og muskler, knogler samt led bliver stærkere.

Kredsløbstræning

I vores kredsløbsafdeling har vi stepmaskiner, cross trainer, romaskiner, løbebånd, cykler og top-trainer (kredsløbstræning for overkroppen). Pulsmålere er til fri afbenyttelse. Derudover kan du få målt dit kondital og fedtprocent.

Du forbrænder mange kalorier ved kredsløbs-/konditionstræning, samtidig med at du styrker hjerte, lunger og blodkar. Du frigiver en masse endorfiner (kroppens eget smertelindrende stof), hvilket giver velvære. Sammen med en afbalanceret kost er konditionstræning utrolig effektiv i forbindelse med vægttab.

Vore uddannede instruktører kan råde og vejlede dig. Fitnesscentrets mål er, at alle, uanset alder, køn, trænet eller utrænet, skal føle sig velkomne. Vi bestræber os på, at give dig kyndige råd og vejledning, så du får størst muligt udbytte af din træning.

Se også cirkeltræning og prøvetime