Juniorfitness for børn og unge

JuniorFitness er for alle mellem 8 og 14 år, der gerne vil være i form, og tilmeldingen foregår løbende over hele året. Kom og træn med dine venner eller få nye venner til træningen. Her er både undervisning i hold og selvstændig træning - selvfølgelig altid med en instruktør til stede i fitnesscentret.

Juniorfitness for børn og unge - Albertslund Kommune

Når du træner i JuniorFitness giver det samtidigt gratis adgang til svømmehallen i Albertslund Svøm & Fitness i forbindelse med din træning. Her kan du hygge med vennerne og din familie. Du bestemmer!

Du behøver ikke at træne for at kunne bruge kortet til svømmehallen, men kun når JuniorFitness har åbent. Ellers er kortet ikke gyldigt til hverken JuniorFitness eller svømmehallen. Vær opmærksom på, at svømmehallen er lukket i de sommermåneder, hvor Friluftsbadet Badesøen er åben.

Prøvetime Før du kan træne i JuniorFitness, skal du deltage i en obligatorisk prøvetime, hvor du lærer om, hvordan du træner, maskinernes funktioner og hvad du skal være opmærksom på, når du træner. Prøvetimerne afholdes hver torsdag kl. 15.00-15.45 og 16.00-16.45 samt hver fredag kl. 14.00-14.45. Du tilmelder dig prøvetimen online. Betaling sker ved tilmelding.

Priser

Prisen er 450,- kr. for tre måneders træning. Hertil kommer de 50,- kr. for den obligatoriske prøvetime, inden du starter til JuniorFitness.

Træningstider

Al træning med undervisning foregår efter først-til-mølle-princippet, så det er vigtigt at tilmelde sig træning fra gang til gang. Tilmelding foregår online.

Som noget nyt har vi offentligt åbent nogle dage, hvor du ikke behøver at tilmelde dig. I den offentlige åbningstid kan du komme og gå, når du har lyst - ligesom i det "rigtige" fitnesscenter. I den offentlige åbningstid deler JuniorFitness og fitnesscentret instruktør. Se vore åbningstider her.

Der kan max. være 20 personer ad gangen i JuniorFitness.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os.

Image2