Vridsløselille Svømmehal

Her er et hyggeligt bassin på 12,5 m x 25 m med en dybde fra 0,9 m til 3,8 m. Bassinet har to vipper på henholdsvis 1 og 3 m samt en lille rutsjebane. I varmtvandsbassinet holder temperaturen hele 34ºC og her er vandkanon, babyrutsjebane, massagedyser og modstrømsdyser. Dybden i bassinet er 1,2 m. Bassinet bruges også i forbindelse med babysvømning og vandaerobic.

Vridsløselille Svømmehal - Albertslund Kommune

I omklædningsrummene findes sauna og til blebørnene puslefaciliteter (på herresiden kontaktes dog en livredder for sidstnævnte). Alle muligheder skulle være til stede for en god dag for hele familien.

Børn under 7 år har kun adgang til svømmehallen i følge med en voksen (min. 15 år).

Varmtvandsbassinet

Varmtvandsbassinet holder en temperatur på 34 grader og er derfor velegnet til babysvømning, handicappede og ældre.

Ydermere er bassinet udstyret med modsvømsdyser, massagedyser, vandkanon til rygmassage og spahjørne. Bassinet er handicapvenligt med lift og speciel trappe samt barre langs kanten. Bassinet er også velegnet til vandaerobic eller bare til ren afslapning.

Babysvømning

I kan starte på babysvømning fra barnet er ca. 10 uger. Barnet bør ikke være i vandet mere end ti minutter i starten. Langsomt kan I udvide tiden til ca. 20-30 min., der normalt er passende svømmetid for et lille barn.

Efter fødslen kan I begynde forberedelserne i hjemmet i eget badekar. Gør det daglige bad til en hyggestund, hvor I har god tid til leg og sang. Det er en god idé at gøre barnet bekendt med bruseren, men på svag vandstyrke. En lille vandkande er også et nyttigt stykke legetøj. Det er godt at barnet tidligt vænnes til at få vand ned over ansigtet. Langsomt kan du sænke vandtemperaturen til ca. 34°, så dit barn vænnes til svømmehallens vandtemperatur.

Er du i tvivl, om dit barn kan starte på babysvømning, er det en god idé at tale med din læge eller sundhedsplejerske først.

Som noget nyt har vi "prøvetime" hver torsdag kl. 10.30-11.00, hvor du og dit barn kan prøve, hvordan det er at gå til babysvømning. Det koster 90,- kr. pr. gang, som betales i kassen ved ankomst. Der skal tilmeldes i forvejen via vores wellness-portal.

Tilmelding

Første gang i svømmehallen

Det er vigtigt, at I har god tid, så besøget i svømmehallen bliver præget af ro og harmoni. Der er ved babybassinet et relaxområde, hvor du i fred og ro kan sidde med dit barn. Svømmehallen har etableret et pusleområde, hvor der er særlige badekar og andre hjælpemidler. Det er en god idé at have håndklæde eller badekåbe om barnet, når I ikke er i vandet. Ligeledes er det vigtigt, at barnet har størstedelen af kroppen under vandet i den tid, I er i bassinet.

Tider

Baby Og Tumlingesvoemning Til HjemmesidenTumlingesvømning er på 45 minutter, hvor vi starter i det store bassin og derefter går ind i varmtvandsbassinet.

I bassinet

Når I er i vandet, vil samværet mellem dig og dit barn være et intenst samspil. Det er vigtigt, at du hele tiden søger øjenkontakt med barnet og altid forsøger at tolke barnets signaler. Hovedformålet med babysvømning er at give barnet tryghed både over og under vandet. Husk aldrig at presse barnet. Dit eget glade ansigtsudtryk er barnets bedste respons.

Undgå præstationskrav. Dit barn skal lære via leg. En leg, der i babysvømning lægger vægt på grundlæggende elementer som:

* rolig og regelmæssig vejrtrækning

* flyde i vandet, glide gennem vandet

* vende sig i vandet, bevæge sig i vandet.

Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet og foregår via vores wellness-portal, hvor du kan læse mere.

Ved første fremmøde får du udleveret et 3-måneders adgangskort, som du fremover benytter. Adgangskortet er gældende for et barn og en voksen. Skal mere end en voksen deltage, udleveres der i informationen gæstebillet fra gang til gang.

Der refunderes ikke i enkelte tilfælde af fækale udslip eller andre akutte situationer, hvor vi ser os nødsaget til at lukke aktiviteten, ligesom vi selvfølgelig gør alt for at afhjælpe situationen inden undervisningens starttidspunkt.

Vandaerobic

Vandaerobic er en aktivitet, der styrker krop og sjæl. Indenfor de seneste år har vandaerobic været under kraftig udvikling. Det har været med til at gøre træningsområdet i det våde element mere spændende, sjovt og attraktivt. Vi har veluddannede instruktører og en pragtfuld svømmehal med de bedste faciliteter.

Alle kan dyrke vandaerobic

Med opdriften øges bevægeligheden. Det gør, at personer med problemer i bevægapparatet, f.eks. som følge af sportsskader, overvægt eller muskelproblemer, der har vanskeligt ved at træne på land, har speciel fordel af denne form for træning.

Vi har de nyeste rekvisitter indenfor vandaerobic, det gør undervisningen sjov og spændende og fuld af variationsmuligheder.

Hvorfor træne i vand?

At træne i vand kan have mange fordele:

Belastningen i leddene opleves mindre. I vand til halsen føler du vægten reduceret til ca. 10%. Du oplever derfor en øget bevægelsesfrihed. Bevægelsen lettes, så bevægelser, du ikke kan lave på land, bliver mulige.

Vandtrykket indvirker positivt på kroppen. Her tænkes bl.a. på hjertekredsløbet og åndedrættet, der gennem dette pres fra vandet stimuleres og styrkes. Det varme vand løsner op for spændt muskulatur. Vandets turbulens har desuden masserende virkning på huden.

Vandaerobic er også for dig, som gerne vil komme i god form, eller trænger til at stramme op på mave, balder og lår.

Vandaerobic foregår i det store bassin samt i vores 34° varmtvandsbassin, som er udstyret med modstrømsdyser og massagedyser.

Meld dig til et af vore mange hold. Fælles for alle holdene er, at såvel nybegyndere som øvede kan deltage. Det er op til den enkelte, hvor kraftfuldt øvelserne udføres.

Få det bedre med dig selv. Prøv vandaerobic.

Vandaerobic-hold

Mandag - 18.15-19.15*

Onsdag - 08.30-09.15, 18.15-19.00 og 19.30-20.30*

Torsdag - 08.45-09.30

Lørdag - 09.00-09.45 og 10.00-10.45*

* OBS! Foregår i det store bassin!

Enkelttilmelding

Vandaerobic - enkelttilmelding er for dig, der ikke kan afsætte en bestemt dag eller tidspunkt hver uge, eller til dig, der vil supplere din holdtræning med yderligere timer. Endelig kan du benytte dig af den som en prøvetime, så du kan se, om vandaerobic er noget for dig. Holdet undervises i det store bassin.

Lørdag

10.00-10.45*

* Inkluderet for All Inclusive-kunder. Gyldigt All Inclusive-kort skal fremvises på dagen. Andre kunder betaler pr. gang i kassen.

Tilmelding

Tilmelding

Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet. Ved første fremmøde får du udleveret et 3-måneders adgangskort, som du fremover benytter. Ved enkelttilmelding udleveres en billet, som benyttes på dagen.

Der refunderes ikke i enkelte tilfælde af fækale udslip eller andre akutte situationer, hvor vi ser os nødsaget til at lukke aktiviteten, ligesom vi selvfølgelig gør alt for at afhjælpe situationen inden undervisningens starttidspunkt.

Børnefødselsdag

Træt af den årlige skattejagt - eller af 20 par støvler og flyverdragter i entréen? Giv dit barn en anderledes og spændende fødselsdag, hold fødselsdagen i Albertslund Svøm & Fitness. En børnefødselsdag er kun rigtig sjov, hvis deltagerne ud over traktementet har mulighed for at boltre sig og få afløb for energien. Det er der både plads og faciliteter til i Albertslund Svøm & Fitness.

Der er borde og stole i varmtvandsområdet, hvor gaveåbning kan foregå. Når det kniber med at sidde stille på stolene, står både varmtvandsbassinet og det store bassin med vipper og rutsjebane til fri afbenyttelse. Her er rig mulighed for fysisk udfoldelse - naturligvis under professionelt opsyn af vore dygtige livreddere.

Tag selv mad og drikke med hjemmefra

I kommer selv med bordpynt, mad og drikkevarer i plastemballage, så svømmehallen lægger husly, inventar og bassin til arrangementet. Al indtagelse af mad og drikkevarer foregår i vores lille café ved informationen.

Priser

Prisen afhænger helt af antal personer, og om I ønsker at holde fødseldagen i den offentlige åbningstid, hvor andre også kan være i hallen, eller vil have hallen helt for jer selv. Ring derfor for et tilbud.

Telefontider

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte svømmehallens administration på telefon 43 68 72 80 i følgende tidsrum:

Mandag til torsdag
09.00-16.00

Fredag
09.00-12.00

Husk at reservere plads i god tid!

 

IR sauna

Benyttelse af IR sauna medvirker til at mindske stress og træthed. Bare få minutter i den milde og behagelige varme har en massagelignende effekt som virker beroligende på såvel nervesystemet som på spændte muskler.

Herudover efterlades hudoverfladen renset, blød og elastisk. IR sauna er ikke et behandlingstilbud, men et sundheds og velværds tilbud.

Forøger blodcirkulationen, styrker kredsløb og stofskifte

Medens kroppen øger perspirationen i forsøget på at nedkøle sig selv, arbejder hjertet hårdt for at øge blodcirkulationen. Pulsen, hjertets minutvolumen og stofskiftet øges, medens det nedre blodtryk falder. Det betyder at kredsløbet generelt forbedres. Helsekabinen kan øge kalorieforbrændingen med op til 4 gange så meget. Så man opnår et reelt vægttab - ikke "kun" et væsketab.

Lindrer smerter - øger kropssmidighed

Varmeenergien absorberes "full body" af legemet og øger blodgennemstrømningen i bevægeapparatet. Muskler slapper bedst af når vævet er varmt - og der opnås derigennem større muskel- og bevægelsesfleksibilitet.. Den forøgede blodgennemstrømning medfører desuden at overbelastning/skader på muskler, sener og led hurtigere læges.

Lindrer kombineret ømhed og stivhed

Varme anvendes ofte i fysioterapien til påvirkning af forskellige former for led lidelser, genoptræning m.m. Det harvist sig at IR-opvarmningen har en positiv effekt på bla. forstuvninger, nervesmerter, bursitis, muskelinfiltrationer og ledsmerter i arme, ben, ryg, knæ, nakke og hofter m.m. ligesom på naturlig og aldersbestemt stivhed, smerter og ømhed.

Giftstoffer, tungmetaller og andre affaldsstoffer

Den forøgede blodcirkulation påvirker udskillelsen af gift- og affaldsstoffer. Daglig øget perspiration kan hjælpe med til at afgifte kroppen, idet der frigøres opsamlede potentielle tungmetaller som f.eks. bly, kviksølv, zink, nikkel og cadmium samt alkohol, nikotin, natrium og svovlsyre.

Immunforsvar - myoser m.v.

Ophold i det dybdegående "full body" stråleområdehar en afslappende og afstressende effekt, og påvirker derigennem kroppens immunforsvar ligesom systemet er effektivt mod myoser..

Vejledning i brug af IR Sauna:

 • Vores IR sauna er en fælles sauna, og derfor skal der benyttes badetøj.
 • Børn under 16, kun ifølge med forældre.
 • Benyt bruseren og tørre dig inden du træder ind i saunaen.
 • Medtage et stort håndklæde til bag ryggen, til at sidde på, og til at komme dine fødder på.
 • For at opnå den fulde effekt af opholdet i den infrarøde sauna anbefales det, at man benytter saunaen i 25-30 minutter.
 • Efter saunaophold skal man bruse sig inden benyttelse af bassin.

Du bør konsultere din læge inden brug af saunaen, hvis du er gravid, lider af hæmofili eller lupus, har pacemaker eller kobberspiral.

Morgensvømning

Er du morgenfrisk – eller har du lyst til at blive det? Tror du, at svømmehallen ligger øde hen mellem kl. 06.00 og 08.00 om morgenen? Så tager du nemlig fejl, for det er her vore friske morgensvømmere indtager svømmehallens bassiner.

Alle svømmehallens faciliteter står til rådighed, så der er rig mulighed for en svømmetur i det store bassin, et dyp i varmtvandsbassinet, lidt muskelafslapning i spahjørnet og en tur i saunaens indbydende varme.

I weekenden foregår morgensvømning dog kl. 08.00-10.00.

Vore dygtige livreddere er naturligvis på plads i hallen hele tiden.

Priser

Alle vore billetter og kort gælder til morgensvømning, men to kort til reduceret pris gælder kun til morgensvømning:

Årskort, voksen kr. 1125,- (pr. 1. januar 2015 kr. 1150,-)

Årskort, folke-/førtidspensionist bosiddende i Albertslund kr. 760,- (pr. 1. januar 2015 kr. 775,-)

Med disse to kort kan du desuden træne i fitnesscentret på hverdage i tidsrummet 06.00 til 08.00. Træning i tidsrummet sker uden instruktør, men alle vore maskiner og frivægte står til rådighed. Som noget nyt kan der også trænes i fitnesscentret i weekenden indtil klokken 10.

Du får meget for pengene som morgensvømmer i Albertslund Svøm & Fitness.

Morgensvommer

AquaPunkt

Albertslund Svøm & Fitness præsenterer AquaPunkt i samarbejde med Gigtforeningen. AquaPunkt er effektiv træning i vand. Træningskonceptet er skabt til travle danskere med ømme punkter, og dem er vi rigtigt mange af.

Træningen udretter ikke mirakler, men den giver dig et puf ind i den gode, aktive spiral. Vand er nemlig en fantastisk makker, når du vil træne dine ømme punkter i lænden, knæet eller et helt tredje sted?

Du er ikke alene. Over halvdelen af os har i de sidste par uger haft ondt i led, ryg eller muskler. Selvfølgelig kan du dulme med piller eller lindre med massage. Men den nyeste forskning peger på, at der skal træning til, hvis du virkelig vil gøre noget ved dit ømme punkt.

Derfor har Gigtforeningen udviklet AquaPunkt - en træningsserie for alle, der holder af at komme i svømmehallen, baseret på solid viden om muskler, småskader og vandtræning. Nænsom og effektiv på samme tid.

AquaPunkt er fleksibel motion, som passer til en travl hverdag. Du træner, når du vil, og så meget du vil, helt uafhængigt af ubekvemme holdtider. Og så kræver det hverken de store forberedelser eller investeringer at gå i gang.
AquaPunkt er gratis for alle, der kommer i svømmehallen. Øvelserne er beskrevet på nogle praktiske rondeller, som du kan tage med hen til bassinkanten, og de redskaber, du skal bruge, låner du i svømmehallen.

Er du i tvivl om noget, eller har du brug for inspiration, kan du spørge AquaCoachen. AquaCoachen er en specialuddannet livredder, som ved noget om træning i vand. 

Aquapunkt Undervandsbillede Ben Web

Ordensreglement

 • Alm. sund fornuft i forbindelse med badning og færden ved vand, forventes udvist af alle
 • Børn under 7 år skal ledsages af en voksen og skal benytte det omklædningsrum de hører til
 • Badning sker på eget ansvar
 • Opsatte skilte skal respekteres
 • Alle skal afvaskes uden badetøj inden brug af svømmehal (også efter toiletbesøg)
 • Ikke-svømmere har kun adgang til det dybe område m/hjælpemidler (vinger, bælter)
 • Al badning foregår med badetøj. Babyer skal som minimum bære blebukser
 • Glasflasker på området er ikke tilladt
 • Gyldig billet skal forevises på forlangende
 • Badebolde, badedyr og lignende kan bruges i begrænset omfang. I specielle tilfælde kan brugen helt forbydes. Brug af snorkler er ikke tilladt
 • Benyttelse af sauna, med/uden badetøj – siddende på håndklæde. Barbering er ikke tilladt
 • Tøj, tasker opbevares i garderobe. Babylifte dog undtaget
 • Fotografering kun tilladt ved forespørgsel hos livredder
 • Upassende opførsel samt overskridelse af regler kan medføre bortvisning og karantæne

Priser for undervisning

Aktivitet

Periode

Pris

Pris All Inclusive

Babysvømning 3 mdr. 600,- 950,-
Tumlingesvømning 3 mdr. 750,- 1050,-
Vandaerobic 3 mdr. 650,- 950,-
Spinning 3 mdr. 485,- -
Puls og Styrke pr. gang 50,- -
Spinning pr. gang 50,- -
Vandaerobic pr. gang 65,- -
Cirkeltræning pr. gang 10,-* -

 * tillæg ud over adgangsbillet/-kort

All Inclusive-kortene indeholder

Svømmehal
Varmtvandsbassin
Fitnesscenter
IR kabine
Sauna
Desuden åbnes der mulighed for i perioden at tilmelde dig vores undervisning op til 14 dage frem i tiden:

Spinning
Vandaerobic (lørdag kl. 10.00)
Cirkeltræning
Cross Training
Tilmelding til undervisning foregår via vores wellness-portal, hvor du kan læse mere.

All inclusive-kortet kan købes løbende i Albertslund Svøm & Fitness.

Vær opmærksom på, at All Inclusive-kortene for babysvømning og vandaerobic følger holdene og dermed perioderne december-februar, marts-maj og september-november. Kortene købes på vores wellness-portal.

Alle All Inclusive-kort er personlige og kan derfor ikke overdrages til andre, dette gælder også babysvømmekort.

Der er ingen oprettelsesgebyrer eller bindingsperioder ud over kortets løbetid .

Bemærk, at der vil være begrænsede tilbud i Badesøens sæson, som i 2015 er 23. maj til 23. august.

Alle kort i Albertslund Svøm & Fitness gælder én indgang pr. dag.