AquaPunkt

Albertslund Svøm & Fitness præsenterer AquaPunkt i samarbejde med Gigtforeningen. AquaPunkt er effektiv træning i vand. Træningskonceptet er skabt til travle danskere med ømme punkter, og dem er vi rigtigt mange af.

Træningen udretter ikke mirakler, men den giver dig et puf ind i den gode, aktive spiral. Vand er nemlig en fantastisk makker, når du vil træne dine ømme punkter i lænden, knæet eller et helt tredje sted?

Du er ikke alene. Over halvdelen af os har i de sidste par uger haft ondt i led, ryg eller muskler. Selvfølgelig kan du dulme med piller eller lindre med massage. Men den nyeste forskning peger på, at der skal træning til, hvis du virkelig vil gøre noget ved dit ømme punkt.

Derfor har Gigtforeningen udviklet AquaPunkt - en træningsserie for alle, der holder af at komme i svømmehallen, baseret på solid viden om muskler, småskader og vandtræning. Nænsom og effektiv på samme tid.

AquaPunkt er fleksibel motion, som passer til en travl hverdag. Du træner, når du vil, og så meget du vil, helt uafhængigt af ubekvemme holdtider. Og så kræver det hverken de store forberedelser eller investeringer at gå i gang.
AquaPunkt er gratis for alle, der kommer i svømmehallen. Øvelserne er beskrevet på nogle praktiske rondeller, som du kan tage med hen til bassinkanten, og de redskaber, du skal bruge, låner du i svømmehallen.

Er du i tvivl om noget, eller har du brug for inspiration, kan du spørge AquaCoachen. AquaCoachen er en specialuddannet livredder, som ved noget om træning i vand. 

Aquapunkt Undervandsbillede Ben Web